26.2.11

395 : menyibuk

sejak akhir akhir ini aku sungguh sibuk
sibuk macam lalat...
betul ke lalat sibuk?

tk sempat nak singgah kat blog2 korang..
insya-allah, bila ada masa, saya singgah ye :((

20.2.11

394 : kisah semalam

semalam ada seorang rakan sekerja ku meninggal dunia
lebih kurang jam 5.00 ptg
umur baru 46 tahun..muda lagi kan? meninggalkan dua org balu serta 6 org anak

akibat cancer esofogus
semua ni kerana merokok..
juga takdir allah..
oleh itu..

hentikan lah menghisap rokok..
pesanan buat suami ku..juga mereka2 di luar sana yg baca blog ku ini..

14.2.11

393 : 14 feB

harini hari valentine..
ingat!
orang2 Islam tidak dibenarkan menyambut hari valentine ni semua..
lagipun..

bagi saya lah..
hari2 adalah hari berkasih sayang utk saya
tak kan sehari jer.. ye tak?

da...

13.2.11

392 : 5feB2011

Majlis yang sungguh bermakna pada 05022011~ Selamat Pengantin Baru..

sempat jugak kami enterframe..

12.2.11

391 : ntri meow meow

entri meow-meow
ini bukan pertandingan, kena ingat tu..
ini hanya lah koleksi penggemar-penggemar kucing..

hasil dari inisiatif bernaz si Tedi maka dia pun buat ntri gambar2 kucing
siapa yang berminat, boleh hantarkan gambarr kucing yang cerdik & nakal atau pun cute
ke email address dia, tapi..sori lah ek..sy dah lupa akan email add nya
kalau perlu atau ingin tahu lebih lanjut sila klik kat blog beliau..kat link di atas

Saya adalah orang pertama yg menghantar gambar kucing saya kpd dia..
gambar Noti..yang memang sungguh noti itu..
nak baca..klik sini 0---> Meow meow ku


daaaa............

7.2.11

390 : CNY

hari ni hari pertama keje selepas bercuti CNY
ramai yang masih bercuti
highway masih jem, sana sini

ramai yg mengambil kesempatan masa cuti pjg ni,
ada yang berkawen, bertunang...berjalan, bercuti..macam macam ber ...

ramai juga yang dpt angpau barangkali
dari teman2, dari boss, dari majikan...dari sape sape lah..

aku???
harini aku dpt 2 peket angpau
korang nak tau bape???
ha ha ha

satu peket RM12, dari GM aku
satu lagi RM10..dari company..for all employees

korang jgn ler gelak
itu ler rezeki aku harini..
dah habis dah...tadi aku belanja kat pasar mlm..

kuikuiukui...daaaa