18.11.14

565 : Q Day

Assalam...
Ini cerita 13 Nov 2014..Hari Kualiti kilang kami, atau Quality Day. Maka nya seharian lah kami bercerita, bercakap, bermain dan macam macam ber lagi..tapi hanya lah berkaitan dengan Kualiti/Quality.  Ada site lain yang buat Q Week...mak ai, sampai seminggu tu..susah lah, so site kami hanya buat satu hari saje..Tapi sungguh berpuas hati lah..very de enjoy!!
 



Ini adalah beberapa keping gambar sebagai kenangan.  Di hari tersebut semua pekerja di bahagikan kepada 8 kumpulan di mana di dalam satu kumpulan itu terdiri dari berbagai bagai department..yang baju biru tu prod operator. Tapi salute la...dia org ni pun tak kurang hebatnya.
 
Di hari tu juga, ada berbagai game...mini treasure hunt..dan soalan-soalan nya semua berkitarkan QUALITY...tapi tidak disangka sangka..GROUP 6 - group kami menang...yeayyyyy...mendapat markah tertinggi secara keseluruhan nya. wow..wow...memang tak disangka tau..sebab masa tu kami main cincai cincai jer..terutama masa game error proofing..hahahhaa...cukup la..tak tau nak story panjang2...