19.3.15

567 : FMM Dinner




sebenarnya ini cerita 6hb Februari 2015.  FMM Dinner di Riverfront Hotel.  Kilang kami member dengan FMM ni, so, setiap tahun Company akan hantar beberapa orang untuk menghadiri makan malam macam ni.

Best nya..tk le best sangat.  Entertainment ada la sikit2..tu pun bukan penyanyi terkenal mereka jemput..org biasa2 aje.  Yang penting kami dpt get togeder..ok la kan.

Lucky Draw pun ada.  Setiap tahun aku pergi dinner, nasib tk pernah menyebelahi..jarang benar aku dapat cabutan bertuah.  Tapi kali ini aku dpt hamper dari Ngan Yin..kalau korang tahu jenama ni..mesti lah korang boleh agak apa aku dpt..Hamper yang penuh berisi kacang sekacang kacangnya. Berbulan makan kacang...ooppssss..tak lah..aku sedekahkan ke sana sini..sharing is caring kannn...

Tapi sayang..tkde gambar hamper tu..besar juga..not bad..jadik la..rejeki kacang tahun ni..

Adios~ Assalamualaikum!