1.6.15

572 : Holiday 30-31 May

Assalam~
Ini kisah kami bercuti di Marina Cove Resort Lumut pada 30-31 May 2015.
Tarikh ni jugak ada Pesta Laut Pangkor di Dataran Lumut. Tapi kami tak pergi pun ke sana. Marina Cove ni terletak di kawasan Teluk Batik.  Kami sewa apartment di situ.
 
 
 
Ini gambar kami ambil dekat balcony. Sebenarnya pemandandan kat belakang tu laut..tp faktor cahaya menyebabkan tk nampak



Ini kat luar Marina..dah standby nak balik sangat masa ni..barang semua dah masuk kereta 


 Ini gambar sebelum menuju ke lif nak turun..sempat lagi tu ber wefie..hikhik
 

 Gambar kenangan kami di Marina Cove ..gemuk nya daku.  Kasut sama merah tu...
 
 Ini gambar encik asben..belakang tu view pool kat bawah apartment. Kolam kecik jer..ramai juga yg bermandi manda masa tu..daku main kat kolam anak-anak jer..tu jer yg berani..auwww

Hari Sabtu petang tu kami mandi manda kat waterpark nya. Ingat kan dapatla free masuk sebab kita stay kat resort dia, rupanya tak..hanya dpt 50% diskaun aje.  Bes jugak mandi kat waterpark nya..tp sharp kul 7pm semua off..semua air hujan stop..tkde gambar semasa kat water park tu sbb semua basah..mcm mana nak snap gambar.
 
 Final photoshoot kat signboard Marina Cove. Udah rasa cam bangla pun ada..sebab signboard ni kat tepi jalan masuk..hahaha
 
 
Ok..sekian saje update kali ni.  Keseluruhan nya aku tak recommend kan tempat ni..harga mahal tp apartment tak se best yang disangka kan..mau kasi berapa bintang yea??? dua bintang saje **
 
Syukur,..semua selamat..dan kami tetap gembira dengan percutian ini..yg penting kita dpt berkumpul sekeluarga..ada yang dah balik, so, xde dlm gambar ini..

 
Ini satu lagi gambar tercicir..cantik view kat belakang tu..saje je nak tunjuk.hihi