24.10.18

592 : YOUTH Restoring Eye Treatment Cream

Hai..Salam semua kepada pembaca blog usang ni..

Cantik tak mata kat bawah tu..tentu lah cantik..huuhuu bukan mata kita tu, mata orang lain..

Kalau nak mata nampak fresh macam tu kenalah guna YOUTH restoring eye treatment.  Produk yang baru dikeluarkan, kalau tak salah dalam bulan September..eh..iye ke pun????



YOUTH restoring eye treatment ni adalah produk baru keluaran Shaklee.  Dari YOUTH family jugak.  Sebelum tu Shaklee keluarkan YOUTH Skincare, kemudian Shaklee keluarkan eye cream ni pulak..

Tak perlu la pergi injection2 lagi dah..just ambik krim ni dan sapu-sapu kan aje sekitar mata.
Dalam cream ni ada peptide iaitu sejenis protein (gabungan asid amino) yang membantu menghasilkan collagen plump di bawah mata.

Ianya dapat:
# Mengurangkan penampilan garis halus dan kedutan sekitar mata
#Mengurangkan kesan sembap dan lingkaran hitam sekeliling mata
#Menegangkan kulit sekeliling mata
#Menegang dan menghidrat sekaligus
#Melembap dan melindungi kawasan sekitar mata

Produk ni tak merbahaya pun kalau termasuk sedikit ke dalam mata sebab ianya telah diuji oleh pakar mata.  Tapi jangan la dok sengaja tenyeh dalam mata...bukan nya eye mo..hihi

Ia jugak tidak menyumbatkan liang pori.  Sesuai dan selamat digunakan pada kulit kerana ianya telah diuji oleh pakar dermatologi.

Boleh gunakan tanpa was-was.

Kalau rasa nak cuba boleh wasap akak ye;

Trusted SID : 1272924

No comments:

592 : YOUTH Restoring Eye Treatment Cream

Hai..Salam semua kepada pembaca blog usang ni.. Cantik tak mata kat bawah tu..tentu lah cantik..huuhuu bukan mata kita tu, mata orang l...