21.11.18

594: Dataran Bagan Datuk

Salam..
Ini pulak kisah kami berdua di Dataran Bagan Datuk
Ke sini sebab anak kedua ada hal kat Kolej Komuniti Bagan Datuk
Sementara menunggu dia selesai, kami lepak-lepak la kat sini.
Dalam 30 minit perjalanan dari Kolej Komuniti Bagan Datuk ke sini


 Ini salah satu gambar aku di situ. Cantik pemandangan di sini, luas dan bersih

 Sebab bersih lah aku sampai berani duduk kat lantai macam tu...teruk kan..


 Pemandangan di tepi sungai, maaf la aku tak tau nama sungai tu.  Sg Bagan Datuk la kot..kahkah

 Posing-posing kosong..

 "Welcome To Bagan Datuk"


 Sungguh luas persekitaran di sini, bersih

 Gambar makcik pancing udang.  Dapat lah dia 4 ekor masa tu, udang galah..besar lah jugak





Banyak tempat-tempat cantik untuk ambil gambar. Kalau pasangan pengantin ambil gambar outdoor kat sini pun sure menarik. 
Habis cerita!

1 comment:

Yose Suparto said...

BROKER TERPERCAYA
TRADING ONLINE INDONESIA
PILIHAN TRADER #1
- Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
- Sistem Edukasi Professional
- Trading di peralatan apa pun
- Ada banyak alat analisis
- Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
- Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

594: Dataran Bagan Datuk

Salam.. Ini pulak kisah kami berdua di Dataran Bagan Datuk Ke sini sebab anak kedua ada hal kat Kolej Komuniti Bagan Datuk Sementara ...