23.5.13

520 : 1805-19052013 ~ trip to CH

ini semua gambar kami trip ke Cameron Highlands (CH).  Daku sekeluarga pergi dengan anak-anak buah serta kakak ku sekeluarga.


gambar di atas sewaktu kami nak balik dah. so tak lepaskan peluang utk posing hebat di depan apartment 

ini pun kira posing maut daku ngan anak2 buah..nmpk sgt kegedikan kami..just for fun.
ini semua yang join the trip..kecuali cameraman tk masuk lam gambar..my anak sulung 

ini kat ladang teh..atas bukit..tinggi wei..5x benti baru sampai ke puncak..tapi time turun senang sikit, tak la letih bebeno.  tengok la kekecohan kami mengalahkan rombongan cik kiah..but..happening..really

posing kami seumpama model terkenal..wakakaka..penuh gaya masing-masing. kami memang kaki gambar..suka sgt bergambar

 waktu lunch...makan tk hengat..ini ler famili ku terchenta..my asben and my 3 kids
tengok la..gambar gonggok tu..saiz XL tau..besar. geli tengok nya. bukan sayur, bunga aje yg idup subur di CH..see....ulat gonggok pun sihat subur besar gedabak..
ini anak sulung daku dgn sepupu (anak buah daku ler tu - yg fomfuan)

ok lah. apa-apa pun kami mmg enjoy pada haritu. kami stay kat Desa Anthurium..apartment.
Cuma RM250 tp sgt sesuai utk kelaurga besar mcm ni..nice.  ada tiga bilik yg agak besar..hall + kitchen yg sungguh menarik..will re-visit ..ngeeee

3 comments:

Jumria Alimuddin said...

syok tgk gambar2...suma pn suka posing....tercari2 juga klu da mention tmpt penginaapan & harga....da plak last skali (thanks for the info).

http://jumnutriblog.blogspot.com

Rozita said...

Jumria..nama apartment tu Desa Anthurium.

memang bes..very nice view. tak rugi sewa kat situ.

masa kami sewa tu saturday..so harga dia RM250 semalaman, klu sewa weekdays..less than that..murah skit kot :)

astri ria yunita said...

hi saya astri jika anda membutuhkan guide untuk travelling ke Bandung - Indonesia bisa hubungi saya di :
astri.ryunita@gmail.com