20.3.17

579 : Reunion SMJK Convent Sitiawan



Asmkm!
Dah lama tak mengapdet blog aku nih, jangan kan sawang, sampah sarap bertimbun kat sini,

Ok ini adalah re-union, kawan-kawan sekolah, kami SPM tahun 1988..see, berapa tuanya kami sekarang.  Ramai yang dah bermenantu, dan ada yg dah bercucu..

Just layan gambar aje lah ye. Sekarang dah ada instagram, fb..blog ni mmg malas la nak update dah..







No comments:

594: Dataran Bagan Datuk

Salam.. Ini pulak kisah kami berdua di Dataran Bagan Datuk Ke sini sebab anak kedua ada hal kat Kolej Komuniti Bagan Datuk Sementara ...