5.5.11

410 : jom senyum

kalau saya senyum
kamu mesti senyum sekali

kalau kita senyum, ia akan berjangkit
kalau semua senyum, dunia tak ada penyakit


Note: ini ada lah lirik lagu yang aku dengar pagi tadi
selalu smbil drive aku suka ON sinar FM
tapi hari ni lain, aku ON perak FM pulak..
tu yang dengar lagu nih.

aku tertarik dgn lirik lagu nih..
simple tapi sungguh bermakna..

siapa penyanyi lagu ini..
sumpah, mmg aku tak tau
ini pertama kali aku dengar..
duet, laki n pompuan ...

jom...senyum.

9 comments:

julietchun said...

penyanyi perempuan tu anak TPM :P

Mata Hari said...

Hehe...yg nyanyi tu...malique (yg kump. too phat tu) yang pompuan tu Najwa....julietchun....najwa tu anak TPM ke? baru tau...sedap suara dia....suka tgk video clip dia lagu 'got to go'....cool sangat :)

Waqheh said...

yeke anak TPM? bukan anak barak obama?

Rozita said...

juliet..oh ye ke?

matahari..sungguh ketinggalan ahkak..harini baru tau semua. thanks ye for de info..
suara anak TPM tu manja sungguh aih..

waqheh...lebih kurang ler tu
hahaha

Rozita said...

waQheh..apsal blog ko akak tk boleh nak komen??

Waqheh said...

yeke x boleh nak komen?

Mak Su said...

anak saya nyanyi lagu ni sambil lenggok-lenggok

"kacang luar kacang dalam
aaaaa

senyum sekali
aaaaaa"

Rozita said...

waQheh..ye lah. dah byk kali akak cuba tp tak jadik..xpe la

nahmy said...

'senyum kucing lepas beranak sulung' je bila saya terdengor lagu tu...