23.5.11

411 : biLa beRsaMa

ayam2 yang menjadi mangsa di mlm itu

ayam ini juga..sedang di mandikan minyak


mereka yang menyerikan majlis

gaya je lebih..yg penat membakar..tu yg baju biru tu..thanks ILA (anak menantu)


berposing bersama pisang tergantung hahahah


punya ler sibuk makan..tu..penuh mulut..


tuan punya blog & anak perempuan ku


biLa beRsamA~ riang ria..smpi nmpak semua gigi
ngeh3x



yes..tajuknya pun bila bersama. sebenarnya ini adalah gambar2 family gedering kami pada malam sabtu lepas. kami just buat bbq yang simple mimple aje...tapi yang pastinya amat menyeronokkan, & akan menjadi kenangan manis buat kami semua.

Bukan senang, nak kumpul ramai2..nak masak masak..makan makan...sebab masing2 sibuk dgn hal sendiri. Kami luangkan juga masa untuk bergeder geder...bersama sama...happy youu..

BBQ ini kami adakan di rumah pusaka mak pak daku di Lekir, Sitiawan Perak.. umah kelahiran ku..



Sesungguhnya.....terasa amat rindu akan suasana di kpg terchenta..


kalau lah masa boleh di putar semula ke belakang...alangkah indahnya..boleh aku masuk darjah satu semula...bermain-main di kpg, di rumah ini..tapiiii


sayangnya...semua itu terlalu mustahil..


mak & bapa ku pun dah tak ada.....


Al-Fatihah utk mereka..meskipun kami bergumbira malam itu......namun...kami tetap ingat kpd arwah kedua...A-Fatiha~


6 comments:

Waqheh said...

wow bestnya sekala tu dpt kumpul ahli keluarga..bbq lak...

Rozita said...

waQheh..yup bahagia sesangat :))

mamai said...

wah ada bbq juga ker...boleh la ajak lepas nie

Rozita said...

mamai..boleh aje. sudi ke datang ke kampung? byk nyamuk tau..

nahmy said...

alhamdulillah...tgh mengimbau nostalgia memori lampau tiba-tiba!..5 ketul ayam bbq dah selamat...

Rozita said...

tkde lah byk tu nahmy. sy banyak makan udang jer malam tu, and sotong. ayam, sumpah, seketul jer :))