9.1.13

506 : dua-dua T


Assalam...hari ini nak buat review atau cerita pasal Dalacin T.  ini adalah sejenis solution utk jerawat.  Dalacin T ini adalah sejenis antibiotic. dia membunuh bakteria supaya jerawat cepat kering dan tak tumbuh lagi, insya-allah dengan izin allah jua.  saya sudah menggunakan Dalacin T ini hampir sebulan. kesan nya sungguh mengembirakan hati saya.  memang tiada jerawat baru timbul.  saya dapat tahu pasal Dalacin T ini  dari Dr Totin Jamain.  korang pegi lah merayau kat blog dia, macam-macam tips ada, terutamanya kecantikkan. tak lama lagi dia nak kawen tau!!!,,ngeh..ngeh..tahniah doc

bes guna sebab :
# ianya mudah kering, spt mcm tiada guna apa2 pun, tidak melekit, cepat mengering
# mudah di dapati di mana-mana farmasi
# tahan lama sbb guna sedikit shj
# bekas pun comel senang nak hangkut ke mana-mana
# yang penting ianya mujarab

TIDAK bes guna sebab:
! harganya..meskipun cuma RM 32 ( raBak jugak lah kan
! bau dia agak busuk/tidak harum :))

Rating : 9/10


ini lah rupa Dalacin T yg saya cerita kan tu..

Note :  farmasi tmpt saya beli tu, rekemen sy gunakan pencuci muka Bio T 5.5.  kerana kata mereka, guna Dalacin T ini akan mengeringkan sedikit kulit muka.  so far sy guna produk ni ok.. gambar dia mcm ni




Bio T face cleanser ni harga dia cuma RM 15.90 saje. sungguh untung tau..250ml lagik tu..suka nyer hati.

Nota kakitangan :  cerita ini adalah berdasarkan pengalaman sy sendiri. mungkin berbeza dgn org lain, wallahua'lam...

2 comments:

Anonymous said...

Bole sy tau farmasi mana ye jual bio-t cleanser?

Rozita said...

sy rasa mana2 farmasi pun ada.
google gambar nad tunjukkan kat farmasi..mcm tu la selalu sy buat