27.4.15

568 : Hansaegee.com

Assalam,
Dah lama tak singgah sini..rumah sendiri jarang singgah, rumah orang rajin plak ye..
 
Ok kali ni nak tunjuk barang yang kita baru beli..kat bawah nun..
bukan nak buat produk review ye, sebab belum cuba.  Tapi base on testimoni yang sy baca dari gugel..produk ni memang de bes kebabommm..muka jadi ala-ala korean korang..tak teringin ke??
ala..muka yg dah kerepot mot mot mcm sy ni..mana mungkin...saje je nak beli since loose powder memang da abis. sebelum ni pakai Revlon..ok juga..saje nak tukor brand lain pulak.
 
 

barang ni di beli secara online di www.hansaegee.com.my.  order, bayar n dapat la barang nya. kalau tak bayar, barang pun tk dapat la...kan..kan..
packaging nya ok ..cantik..menarik tertarik..
 

 
ini wajah sponge dia..kecik kiut miut jer..harap span dapat tahan lama ye.  tak suka pada produk yang kualiti span tk bagus. baru pakai beberapa bulan dah hancus..sememeh jerk..
 
yang paling bes lagi dapat pen free..dah le daku ni memang pengumpul pen..alangkah besnya dpt pen free mcm ni..like 10x hansaegee nature..TQ!
 
daku dah usha website ni berulang kali..produk tk berapa banyak, cuma ianya produk dari mineral base..sihat untuk kulit kerana tekstur yang halus
banyak lagi yang nak daku beli lepas ni, lisptik, lipgloss, two way cake, blusher..ahh...mana nak cari fulus. ha..tu belum foundation dia lagi..emm..emm..org pompuan, cmni la..tak abis2 nak membazir. pakai bedak sejuk je sudah lah..


2 comments:

shidawazir said...

harga boleh tahan tu...ai tak mampu le kak..x koreje...

Rozita said...

hehehe..tkpe shida,
brand lain pun ok.
klu muka dah mongel..pkai bedak sejuk pun gebus gebas.
muka akak ni letak cement pun lum tentu leh covernya..hahaha