29.8.12

479 : Lanvin for her

ini lah EDP perfume yang baru daku beli semalam.  kebetulan masa raya haritu perfume lama daku dah habis.  sebelum ni biasa pakai CK, oleh kerana kawan kawan kata Lanvin for her ni best, so aku pun try la..tapi yang kawan aku rekemen, Lanvin pepel kaler.  aku pandai pandai pegi beli yang ini, Limited Edition punya..huh..menyesal korang, bau tak semerbak mana pun..mcm tak pakai minyak wangi jerk..

Aku bagi rating 2/5

So,..kesimpulan nya..JANGAN BELI okeh!

No comments: