13.5.15

571 : Majlis Pertunangan ke-2

Hi Love,
Ini cerita orang bertunang 3hb May lepas.  Kisahnya..saat yang ditunggu-tunggu tapi apakan daya, daku tak dapat nak meraikan nya..kenapa???
Sebabnya ter clash dgn trip ke Langkawi daku tu..emm...
 
Ini la org yang nunang nya...anak buah ku..
semoga cepat2 naik pelaminnya..jgn nunang lama2
 
Ini gambar adik beradik dia org..tp yang kenit tu bukan la..anak saudara pengantin tu


 Lagi gambar adik-beradik dia org.  Mak pak dia orang ni dah tkde..mujur la yang sulung tu abang..dia lah harapan bangsa..kihkih

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)