19.5.16

573: TSY Gedering

Assalam,
Dah lama benar blog ini tak berupdate, mcm2 masalah yg menyebabkan ianya tak berupdate lama.

Gambar2 di bawah adalah kejadian yang berlaku pada 30Jan2016.  TSY Gedering kali ke-5.  Kali ini kami decide nak buat di Tok Janggut Homstay Taiping.  Not bad, meskipun agak sederhana tapi meriah.  Cukup lah ianya menjadi suatu memori manis buat kami.


 Tanpa di sedari dah hamper 7 tahun kami berkenalan. Bermula hanya di alam cyber, lantas terus membibitkan rasa-rasa pertalian sahabat yang ikrab.  Tak sangka..

 Gedering kali ini kami memilih tema baju biru bertudung pink.  Baju ni kami tempah khas utk gendering kali ini.  Salah seorang dari kami yang berusaha gigih merealisasikan baju-t biru ini..


Ini lah kami yang sempat hadir utk gendering kalini.  Ada ramai lagi members, tapi tak dpt join.  Apa2 pun, memang best lah..
Semoga persahabatan kami kekal hingga akhir hayat..


No comments: