19.5.16

575: Majlis Kenduri Kawen anak buah

OK, post kali ini gambar2 di sekitar majlis kenduri kawen anak buah ku Nor Fazlinda Zainuddin.
Dia orang ni anak yatim piatu, so makcik2 kena lah berusaha lebih sikit bila ada kenduri mcm ni.
Yang penting happening sampai pening..




 Ini majlis resepsi di sebelah pihak lelaki, di Kepong KL
Kami memilih tema 'hijau'..ku lihat hijauuuu


 tu..gambar aku kat celah celah..

Mahadzir Lokman pun dtg..

No comments:

582: Wedd Bella

Ini sebenarnya cerita tahun 2017 August.  Baru ada semangat nak letak kat blog utk dijadikan koleksi peribadi.. Layan je la.. Perka...