12.2.11

391 : ntri meow meow

entri meow-meow
ini bukan pertandingan, kena ingat tu..
ini hanya lah koleksi penggemar-penggemar kucing..

hasil dari inisiatif bernaz si Tedi maka dia pun buat ntri gambar2 kucing
siapa yang berminat, boleh hantarkan gambarr kucing yang cerdik & nakal atau pun cute
ke email address dia, tapi..sori lah ek..sy dah lupa akan email add nya
kalau perlu atau ingin tahu lebih lanjut sila klik kat blog beliau..kat link di atas

Saya adalah orang pertama yg menghantar gambar kucing saya kpd dia..
gambar Noti..yang memang sungguh noti itu..
nak baca..klik sini 0---> Meow meow ku


daaaa............

2 comments:

Mak Su said...

nmpknya mksu x join ler, sbb mksu ni takut kat meow meow ;p

Rozita said...

laa..nape takut plak? bes mak su