16.6.11

416 : sakit kaki

gambar ni adalah luka atau kudis yang ada kat kaki my son. geli kan? hish... Punca bermula masa cuti sekolah yg baru lepas, seminggu dia ada pertandingan futsal & bolasepak. Ini adalah kesan melecet pd kaki nya...mula2, kecik jer..lama kelamaan kudis ni menjadi semakin besar. bila dah jadi semakin teruk mcm ni, baru lah dia buat keputusan nak jumpa doktor. kalau tak, dia tak nak.....dia ingat senang2 je boleh sembuh. akhirnya semalam aku terpaksa bawa dia jumpa doktor...
ini adalah di antara ubat2an yang dia dpt. ubat cuci, ubat hilangkan bengkak & sakit, antibiotik dan yg paling dia suka..surat cuti sakit 1 hari...tak payah lah dia pi sekolah arini...hish..teruk kansss?
yang paling best, doktor yang merawat dia masa tu.......punya ler ensem. aku blum pernah jumpa doktor ensem macam ni...rasa mcm tk nak keluar je aku dr bilik rawatan tu..auwwwww..sungguh miangs kan????




sempat jugak enterprem...masa ni dlm klinik, tunggu ubat...





9 comments:

tasekM said...

takut tgk ek?

.

en_me said...

me baru je jatuh moto 2 weeks ago.. sakit lutut tuhan saje yg tauu.. uhuhu

julietchun said...

dia releks je kan :P

NOOR FATIN said...

sakitnya bila tgk..wuu xrasa lagi..

LiNda said...

adeehhh... luka teruk tuh ..

erkk, doktor encem ek ? hahaha i like ...

jajazuzu said...

ya ampunnnnn...ai tgh makan nasik ni kak

Rozita said...

tasek..dlm gambar nmpk lebih ngeri dr real

en_me..laaa..mujur tk parah ek

Rozita said...

juliet..dia mmg rileks..mak dia yg bising.

Noor Fatin..slmt dtg ke blog ahkak. org pompuan mmg jarang luka2 cenggini

LinDa..mmg encem. pestime akak jumpe tau encem camtu

Rozita said...

jaja..ampun kembali....mana ku tahu