16.11.12

493 : kerja

#gambar tkde kene mengene dgn cerita#

esok Sabtu, lusa Ahad, tulat dah hari Senin.  Seminggu sudah bercuti, terasa malas benar nak bekerja. Tapi sebab nak mencari rezeki, terpaksa lah jugak.

macam tu lah rasa keboringan utk kembali bekerja. korang boleh ke baring mcm gaya gitu? kaki terkehel gitu..

3 comments:

Nurhayati said...

keje jgn tak keje.. diriku keje takde cuti pun tau.. kat umah ni tak pernah habis wat keje :)

Uncle Lee said...

Hi Rozita, I guess most people would love stay home gonchang kaki, ha ha, but apa la buat kan, kita kena kerjh chari makan.
I suka your kuching, ada pakai tudung, ha ha ha.
Love your humour.
Have a nice weekend, keep a song in your heart.
Lee.

Anonymous said...

Hi! I know this is kinda off topic nevertheless I'd figured I'd ask.
Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog article
or vice-versa? My website discusses a lot of the
same subjects as yours and I think we could greatly benefit from each other.
If you might be interested feel free to send me an e-mail.
I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!



Take a look at my site anti cellulite treatment