30.11.12

496 : duniaherbs..produk berasaskan HALIA

yes..nama pun blog rabak...

cerita dalam ni semua kisah aku meraBakkan poket enbeg ku..

barang baru ku beli..duniaherbs, losyen halia mustajab extrahot & kapsul pati halia nightriem
bukan masak jer ada guna halia ye..

fungsi utama halia, as we all know..memang untuk pembuangan angin di seluruh badan..sebut buang angin, mesti semua ingat 'kentut' kan..kan..kan..dah ler, jangan ler tak nak mngaku pulak..senyum senyum je tu..

yes, di bawah ini adalah fungsi-fungsi atau kegunaan Kapsul Pati Halia..aku baru makan 3 days.  hasil nya setiap pagi aku akan ke toilet tanpa fail..aku makan 4 biji setiap malam sebelum tidur.  kita boleh makan 4-6 kapsul setiap malam shj. jgn nak makan lebih-lebih kang, smbil tido pun terberak berak, terkentut-kentut.  kesian kat your sleeping partner, terpaksa menghidu bau bauan..yg kurang menyenangkan minda...hik3x

Kapsul Pati Halia Nightriem
  • Merawat sembelit
  • Memecahkan lemak dan selulit
  • Rumusan semulajadi dan tiada kesan sampingan
  • Melawaskan sistem pembuangan dan pencernaan
  • Mengurangan berat badan dan mengempiskan perut
  • Membuang angin dan melegakan lenguh-lenguh badan
  • Menyingkirkan toksin dan merangsangkan peredaran darah
  • Kapsul 400mg (100 biji)

RM35.00

Losyen Mini Mustajab Extra Hot (65ml)
  • Urutan seluruh badan
  • Membakar lemak dan melangsingkan badan
  • Sakit otot dan sendi
  • Kembung perut dan sakit belakang
  • Mengurangkan selulit
  • Melegakan sakit akibat senggugut
  • Sesuai untuk wanita lepas bersalin (Hanya selepas 4 bulan)
  • Lebih panas dari "Losyen Mustajab Pati Halia" biasa
  • Mudah dibawa

RM17.00

yes..ini satu lagi yang membuat poket ku rabak
cuma satu jer nak komen,
even tertera di sana 'extra hot' TETAPI..for me not HOT enuf..huhuhu..

mesti ramai yang dah cuba kan...krim pati halia ini..

No comments: