3.5.10

269 : da di du ..kisah ujung minggu

ini adalah aktiviti hari minggu lepas. kami langsung tk merancang utk ke sini pada mula nya. tapi dah tak tau nak buat apa, kami pun decide utk pergi ke Sg Klah Hotspring

bersedia utk memulakan perjalanan ke kolam air panas. masing-masing sedang mengenakan tag..selepas tiket dibeli. harga tiket agak berpatutan..

lepak-lepas seperti sedang bersauna. kami hanya lepak selama 2 minit saje. berpeluh beb! kat bawah tu ada laluan air panas, sepanas 90 C


ini kolam air sejuk. nampaknya pengunjung lebih ramai kat tmpt kolam sejuk ni berbanding ngan kolam panas. aku pun tatau nape. tp bes ler jugak..main air kat sini..
budak2..lagi la...happy giler

ini ler gambar kenangan kami di Sg Klah Hot Spring...sila lah merendamkan diri anda di sana..di sana...




4 comments:

mamai said...

kat mana nie cam best ajer

Aida Alias said...

bestnya berendam.. kt sini waktu paling panas adalah diwaktu malam.. tak boleh tido.. mcm duk dlm sauna.. kalo dpt berendam dlm air bestnya rasa

[-suziey-] said...

waaa betnye hotspring..

Rozita said...

mamai,

tu kat area sungkai. kawasan Felda
ok ler jugak..bes


Aida,

kat sini pun panas giler aida. udah ler umah pun tkde aircond



suziey,

mandi sekejap je kat kolam panasnya. yang lama kolam sejuk..
kolam airmata gunung..