22.9.12

485 : smooth mineral foundation AV

(gambo pinjam pakcik gugel)

Owh! kali ini nak bagitau...I baru saje beli foundation mcm kat atas tu - AVON Smooth Minerals Foundation.  Tersangat lah bestnya..saya beri 4.5 bintang dari 5.  Bila pakai terasa muka jadi gebu..mudah di sapu, terus melekat di muka..hish..tk tau lah nak cakap macam mana.  Tapi hakikatnya tersangatlah BEST okey..harga pun sangat2 berpatutan..bawah RM50..murah ler tu.  Kolor yang sy guna 'beige ochre'.  Kaler ni memang sesuai ngan kulit muka saya..terasa macam..nak stick to this foundation saje, takmo tuko tuko dah..Caya tak?

3 comments:

fadzilah said...

cam best je...tp x biasa pkai foundation.

TiranaAduka said...

salam kenal dari tirana aduka
Tadi kat blog kak fadzilah nampak komen akak. Tu yg ta singgah

Rozita said...

Lah..muka dah ok, tak payah nak tempek simen lagi..hahaha

Tirana..terima kasih kerana sudi singgah di blog yang tk seberapa ini