20.8.13

527 : aidijuma

cantik tak model tu? of kos lah cantik kan..nama pun seorang model. kalau aku berdiri kat situ sure ramai yang termuntah tengok..wakakkak..what ever lah korang eh..

ok, nak cerita pasal tudung tu sebenarnya..I baru terbeli tdg dari www.aidijuma.com.  Beli secara online lah..
apa lagi.  I ni memang jenis suka beli barang dari online, ntah nape ye..mungkin agaknya mcm tak terasa duit tu terkeluar..kalau beli offline..rasa sayang plak bila tengok berkeping keping duit kuor kerana membeli mende mende yang tak berpaedah..semua ni nafsu nafsi sahaja..org pompuan kan..gitu lah kekdahnya..redo je lh ye.

tetiba terbekenan plak tdg mcm tu..tudung ni GARDEN-002 Pink Magenta.  Cantik sih!!!

Harga RM 48 + postage RM 6.  So total RM54.  ok dak, harga tu?

bes aje beli dari website aidijuma nih..respon sgt pantas. syabas beteh..keep up a good work! cewaahhhh..kecek omputih konon..

ok lah..stop for now. happy reading..tu pun kalau ada pembaca lah..hikhik

8 comments:

gadisBunga™ said...

saya baca!!! kain bawal eh??

Rozita said...

hahaha thanks ye

ada juga yg baca entri saya..gadis dan bunga lak tu..

yes..kain bawal.

Nurhayati said...

suka bawal sbb sesuai pada bila2 masa dan di mana saja. pastu pakai pun senang dan cantik. suka beli online jugak, tp kalai xcontrol mmg habis duit dlm akaun tu hehehe ape pun ada pros n cons kan.

Rozita said...

betul tu Yati.

sy meski pun beli online, sy ada letak limit..byk mana sy boleh bersopping utk bulan berkenaan..klu dah abis bajet yg tu..diam je lah..tggu lah bukan akan dtg pulak. begitu lah caranya.

sedikit dr wang gaji tu mmg sy peruntuk kan utk memenuhi nafsu membeli belah sy..ok kot manjakan diri sendiri lepas penat bekerja kan.

julietchun said...

shopping online ni jimat masa dan tenaga, jimat duit tu kena la pandai2 kan :D

Rozita said...

juliet

nak ngabiskan duit senang
nak jimat tu yg susah

mariam aziz said...

Sis..nak tanya la..tudung atas tu nak let go tak?
Klu nak let go leh wassap 0196502318 ye.

Rozita said...

Assalam Mariam,

sy nak pakai tdg tu..tak nak letgo. sorry ye