17.1.11

386 : nak fb

smlm aku tak ke mana2
sebelah siang nya aku just berfb...makan...bertenet balik
sebelah mlm aje aku pi tengok wayang..

sedang aku berfb smlm..
tiba-tiba..

"mak..tolong buatkan fb untuk Mira.."

"(terlopong aje aku)"

sabor je lah..

baru 6 tahun udah pandai nak berfb
mujur dia tak mintak nak kawen ke haper...
naya..

9 comments:

mimizuzuhaha said...

kawen? cepat la akak dapat menantu camni hihi

Rozita said...

menantu tkpe..jgn hantu :(

Mak Su said...

boleh add cikgu tadika and makcik kantin :)

Rozita said...

ha hahaa..
bagus juga idea auntieSu..
nnti senang lah nak inform cikgu klu tk boleh dtg skulah..just update status..or tulis je kat wall cikgu.. I'm on MC today..cannot go to school...
boleh ka?

julietchun said...

mira jeles tgk mak :D

Rozita said...

logik sungguh pendapat mu juliet..

gadisBunga said...

nasib baik dia tak mintak nak create blog. hahah~

ARIPSAMAT said...

aduyai...budak2 zaman sekarang...celik dan cilik IT

Rozita said...

gB..belum lagi dia mintak create blog. hahaha

Arip..udah itu yg dia org tengok hari2..
klu dia org tengok mak pak nya mengaji hari2..pun dia org akan ikut juga :))