27.1.11

388 : suami orang

salam semua
apa khabar?

harini nak saje nak cerita
kisah orang kita ngan minah2 indon..

setiap kali, bila lepas waktu kerja
aku mesti singgah ke sebuah kedai runcit nih..
sama barisan dgn kedai runcit nih...ada ler asrama minah2 indon
biasa ler..dia org ni mmg suka tinggal kat rumah-rumah kedai kan..
company dia orng yang sewa kan..

cuma yang aku terasa hati..
ye..hati aku jd begitu sensitif
bila lihat tiap-tiap petang
ada sesaje..jntan-jantan malaysia yang duk bergesel-gesel ngan minah ni semua..
sakit mata tengok..
kebanyakkan jantan yg aku tengok..bukan nya muda lagi
semua nya dah tua-tua bangka..(aku teka..jantan tu semua sah sah suami orang..
getik aku tengok..

riso pun ada..
suami kita, kat belakang ntah macam mana agaknya..
bukan boleh percaya 100% pun..betui dak?

ish..udah ler tu
malas nak citer dah..
ish..ter emo le plak

berdoa aje lah...mintak di jauhkan dr musibah sebegini..Amin~

8 comments:

Aida Alias said...

nape lelaki suka menggatal..? mentang2 ada kuota lebih dr satu. kalo dh tua2 bangka mmg buruk betul la perangai kalo gitu. wat malu anak cucu je.

♥ manje ♥ said...

kita bersangka baik je kak... hehe

Rozita said...

Aida..ntah ler, dugaan utk kita org perempuan :(

manje...selalu pun bersangka baik. tp bila tengok adegan2 yg mencemaskan..terus jd tk berapa nak baik :)

ARIPSAMAT said...

mana rumah kedai tu?...keh keh

Rozita said...

Arip..ko jgn nak mengada-ngada pulak. Org muda akak tengok tk ada kat sana..yg ramai si tuhak bangka..

gadisBunga said...

hmm...jom buat operasi sembur racun serangga perosak! ;D

Roz said...

gB..ikut hati..nak letupkn aje area tu...

Mak Su said...

jantans2 tu mcm nak test market jer.... dan tino-tino tu, sah gedik