28.1.11

389 : bila bos marah marah~

bila bos marah marah tk tentu pasal...
apa tindakan korang?

? duduk diam aje mcm tkde apa yang berlaku
? buat muka bodo jerk...
? menjawab balik, demi menegakkan kebenaran
? menyorok dlm jamban
? menyorok dlm setor
?
?
?
aku???
?
?
aku cabut half day ler jawab nya & buat je kerja dr rumah..
bernas tak idea aku???
itu yang nak aku lakukan hari ini..

11 comments:

kucingorengemok said...

haha, halfday di hari jumaat adalah idea yang sangat bernas!

Rozita said...

KGG..yes, idea aku mmg bernas kan. Leave pun dah approved.

ARIPSAMAT said...

terbaekkkk..kalaulah aku boleh buat sekali....huhuhuhuh

gadisBunga said...

kalau saya, saya dok diam je sambil berharap dia cepat2 keluar. baru senang nak jenguk blog. hihihi~

tasekM said...

kalau aku... aku melawan.

ye.
aku mmg kuat melawan.
kadang2...





.

Rozita said...

Arip..jom la kita kita haf day togeder geder

gB..ko ngan aku lebih kurang sama. Lps berblog..aku berfb

Tasek..
sumpah, aku tak berani melawan. aku ni jenis staf yg baik...(ko percaya tak TM)

Mak Su said...

maksu selalu buat 1 - 4... tapi rozita best, berani. lari balik rumah. maksu ni biarpun kena marah w/pun majoriti cuma bos nak lepaskan kemarahan kerana maksu ni punching bag, maksu tahankan je, nanges dlm jamban, dan sambung buat kerja sesungguh hati untuk membantu bos dalam kehidupan dia seharian. eh, bukan bos, tapi maksu assisting 4 bos! tu pasallah nak berenti keja, dah tak tahan dah

nahmy said...

geletek bos tu..pasti dpt satu antara dua. klu tak dpt lempang pasti dpt senyuman...cubalah

DrSinga said...

MC!!!

Anonymous said...

Kita berhibur jap dengan pantun kelakar di bawah, yang dipetik dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’ hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.

Rozita said...

hahahah...kesian bos itu