2.12.12

497 : BB cream..flawless giler! nak tau brand apa..jom...

Cyber White Brilliant Cells Extra Intensive BB Creme SPF35/PA+++ (5ml)Cyber White Brilliant Cells Extra Intensive BB Creme SPF35/PA+++
ha..nak buat review pasal BB cream yang ini.  tak payah cerita banyak pasal apa itu BB cream lah ek..satu dunia dah tau apa fungsi & kebaikkan BB cream.

I baru seminggu guna BB cream yang ini..Estee Lauder punya..
vah..vah..vah..flawless giler..memang tahan lama..muka nampak fresh..betul, i cakap lu..tp harga tak berapa nak murah lah..

memang best pakai..i bagi rating                  9.5/9.8..ok tak? yang 0.3 tak ok tu sebab harga dia mahal. bila fikir pasal harga mmg terasa rugi membeli....

ada jugak BB cream brand lain yang bagus, mcm Dr.G, Simplisiti..dll..

lepas sapu dia kat muka, tak pakai bedak pun dah ok..
kalau masa tu kita terasa malas tahap kucen nak beranak, memang elok sgt..press je BB cream ni dari tiub dia..sapu, and dah boleh keluar bekerja or bersantai-santai..

tp, mungkin kesan tk sama pada semua kulit
kulit sy ni jenis yang paling byk masalah pun still resultnya ok
so, pd mereka yg kulit mmg dah ok bak telur di kupas tu,...rasanya lagi lah flawlesssssssssss.

3 comments:

Nurhayati said...

wahhhh floles gitu...
ala cuba tempek gambar muka tu nak tgk.. cuba try test :)

gadisBunga™ said...

nak tengok gambo... :D

Rozita said...

gambar??? owh..tidakkk..