7.12.12

500 : smooth minerals product..apa ek????

Yess, entri yang ke-500 (eleh..baru lima ratus..



yes..smooth minerals eyeliner dari AVON. (biasa ada 3 kaler yg aku tau, indigo, onyxx, brown)

cerita meraBak kan poket kali ini..tp yang ini murah saje RM5.90, katalog offer bertarikh 6-31 Disember.  Banyak barangan offer..mungkin nak habiskan stok agaknya...tk kisah lah.

Tapi, ingat, hanya beli barang yang perlu sahaja..

Eyeliner ni best sbb dia amat lembut masa kita apply kat mata..cuma nya jenis cam gini susah nak asah.  Dia tak akan mudah diasah jika menggunakan sharpener biasa.(yg anak kita guna asah pensel tu)....dia kena asah menggunakan sharpener spesel,, haaa..macam kat bawah tu..



tapi skrg AVON dah lama tak keluar kan sharpener ni.  Siapa yang ada pun stok dulu-dulu boleh ler guna, tapi masih tajam tau..mmg superb la..

Kalau ler ada orang2 syarikat AVON baca blog aku ni..sila lah bawakan ke Mgt.dia org.....keluarkan semula sharpener ni..'atas permintaan ramai'

Mimpi lah..tkde sape pun nak baca blog raBak aku nih..hahahah!

Ini blog syiok sendiri nama nya!!!  wakakaka

No comments: