27.12.12

503 : gambar! gambar! gambar~

biar gambar yang berbicara. gambar di ambil pada 23.12.2012

 pemandangan sawah padi yang menghijau
 sawah padi terbentang luas. gambar di ambil di seberang Perak..ketika itu kami on de way ke Bukit Beruntung
masih terpegun melihat kehijauan sawah padi
anugerah allah yg maha kuasa..sungguh aman, sungguh damai terasa bile melihat pemandangan sebegini permai 

gambar aku dan dia
 aeon a.k.a JJ baru di buka di bandar sitiawan..eh..bandar ke?

cantik suasana yang penuh dgn warna merah..warna kegemaran ku 

 berposing maut di hadapan Xmas tree..
 sesudah puas berposing kami menjamu selera di chicken rice shop..mmg sedap makan ketika itu sbb perut mmg lapar
mee kari di chicken rice shop. kami semua makan nasi ayam kecuali en asben ku. dia memilih menu ini..mee kari. sib baik sedap..dia tk habis makan..aku rembat baki nya..see..tk cukup dgn nasi aku masih boleh makan mee ini lagi, macam mana tak gebussss!!!

hahahhaa...jangan muntah ye..tengok gambar2 ni semua..adios!!!

3 comments:

fadzilah said...

hafiz suka sgt nak mkn kat chicken rice shop tu...nasi dia sedap juga. Lepas ni nak g AEON dh x payah g ipoh...manjung pun dah ada....:)

Nurhayati said...

suka tgk sawah padi yg menghijau.. sejuk mata memandang.. cerah gitukan

Rozita said...

Lah..memang nasi dia sedap. chu tak jalan habis pun aeon..letih. besor jugak.

Yati..ye ye. saya pun suka. jarang dpt tengok pemandangan gitu