4.12.12

499 : tudung bawal instant..bukan adijuma punyer hokey..

21 november-bawal instant

ahlan wasahlan..ini lah tudung baru yang ku beli melalui online dzazcollections.com. (servis sgt gedevas gedevussss..pantas, order arini kul 4..esok dah terima by poslaju, salute eh..)

tudung bawal instant.  nama je tudung bawal tapi kain nya agak keras tk selembut bawal yg dulu-dulu tu.  tapi awning nya senang je membentuk.  tdg ni udah di jait kekal berupa macam dlm gambar tu.  just sarungkan & lipat sebelah tepi..pin. siap

harga RM 25 hengget ajer....

jadik ler..acara meraBak kan poket buat kali ini..




5 comments:

Nurhayati said...

i pun ada beli satu helai bawal instant.. standby kot malas nak iron TR or nak gi kuar kejap2.. huhu

eyndayusoff said...

Mudah nak pakai :-)

Rozita said...

Yati..kena iron jugak, kalu tak awning berkerepot haha

eynda..tdg skrg semua mudah nak pakai ..bes kan.

Yunus Badawi said...

Bawal pun ada yg instant. Ini tak sama dgn tudung ekspres yg Lisa Surihani pakai dlm drama tu ke?

Rozita said...

amboi..tu ayat mcm minat kat Lisa jerk..marah Yusry kang..