8.6.10

276 : Gedering

Al-kisahnya bermula pada 5-6 June yang lalu..kami geng2 TSY sekali lagi membuat gedering. Oleh kerana geng TSY ini semua berasal dari PERAK, kami pun memilih lokasi gedering di sekitar Negeri Perak juga. Ini merupakan kali ke-2 kami bergeder2. Ramai yang dtg dari jauh, ada yg dari Kelantan, Alor Setar, Penang dan beberapa orang dari Perak sendiri.

Kali ini kami memilih LUMUT sebagai tmpt gedering kami. Gambar di atas adalah saat2 akhir kami di sana, di mana sebelum pulang ke destinasi masing2, kami sempat sopping di kedai makanan hasil laut spt, sotong, ikan masin, ikan bilis dll

kami menginap di hotel yg agak ekonomi, sesuai dgn poket kami sendiri. Kami memilih utk bermalam di hotel Orchard Inn, hampir dgn pekan Lumut. Boleh aku katakan, hotel ni not bad...

Tema kami kali ini adalah kaler 'OREN'. Ini lah aksi2 geng TSY yang cute-mute. Usia bukan penghalang utk kami njoy...........yeaha...mmg happy



tkde xtvt yang spesel kami buat. cuma bersembang2 sampai lebam. selain itu kami hanya bertukar2 EG. Kain ela kaler pink ni aku dpt sebagai EG. Ianya pemberian Erma.

Kesimpulan nya kami sungguh happy & sangat terharu di atas persahabatan yg terjalin meskipun hanya bermula melalui internet..........canggih kan???

4 comments:

Rozita said...

sila komen!

julietchun said...

bukan senang nak kumpul reramai nih

Rozita said...

yes..mmg susah, tp kami usahakan sehingga berjaya. klu lagi ramai, lg ler besh

tasekM said...

aku pun nk geder2 gak 26 nih... teruja!



.