20.11.10

360 : tak dapat nak lelapkan mata

ini cerita malam tadi
kisah aku tk dapat nak lelapkan mata
bukan kisah sedih
tapi kisah gatal...
.
.
.
.
ye..kisah gatal kepala
kisah nya bermula apabila aku bertukar menggunakan shampoo
dah elok2 sesuai gunakan shampoo Rejoice
tiba-tiba, dek kerana rasa jemu..asyik guna shampoo tu jeeee...
aku pun try guna shampoo Ginvera

padahnya..kepala aku penuh dgn kelemumur
padan kan muka....

sebab tu ler aku tk lena tido malam tadi
duk bergaru-garu mcm kera....

morale of the story : kalau dah sesuai menggunakan sesuatu produk itu..jgn ler gatal gatal nak tukar... buruk padah nya

bertukar kepada yg lebih baik..itu satu kelebihan..bertukar kpd yang lebih buruk..padan kan muka sendiri

9 comments:

fadzilah said...

kesiannya...tukar la balik guna shampoo rejoice tu...lainkali jgn tukar2 ye..

Yunus Badawi said...

kalau dah ada pasangan yg baik tu jangan gatal2 nak tukar hehehe

Rozita said...

Lah,
biasa le cu..cepat jemu


YB
pasangan??? mujur tk jemu ye. klu tk nak tukar2 jugak kot hahahaha

gadisBunga said...

serius ke kelemumur tu? kalau teruk pakai la selsun blue. sgt2 berkesan sebab GB sendiri pakai.

kakchik said...

kihkihkih....lain kali ikut style kakchik...stick to the one...dah jumpa yg serasi, jgn tukar yg lain.....

Rozita said...

GB
mmg ler nak cari shampoo tu. rasanya kategori serius nih..

KC
iye ler..rasanya nak berubah dah ler. nak tuko perangai

Aida Alias said...

brp lama kak ita pakai tu sampai boleh jadi kelumumur.. setakat ini yg paling sesuai utk sy adalah pantene.. tp kalau pakai yg lain pun tak jadi masalah hehe

Rozita said...

aida
baru je pakai 2 3 hari dh start ada sikit sikit. lama kelamaan makin byk..smpi tk tahan

DrSinga said...

kot kot ada kutu!!!!