22.11.10

362 : tolong 'silent'kan okeh!

arini satu hari aku tk ke pejabat
aku ada training di FMM
tajuk trg biasa ler..HR matters
tak syiok klu aku cerita kan kat sini..
biarlah ianya menjadi rahasia..kuikuikuikui..

yg aku nak luahkan kat sini
adalah tabiat setengah org
yang aku rasa mcm...tk tau adat & adab..
dah tau awak tu masuk dlm training
cuba lah 'silent' kan henpon tu siap-siap
idak ler setiap kali berdering dering menganggu gugat peserta lain
tak kan benda2 mcm ni pun trainer nak kasi tau
sepatut nya paham-paham ler sendiri
meluat betul lah..

ada jugak yg selamba bercakap dlm kelas..ish..lagi ler kureng sopan

ini bukan 1st time aku tengok mcm ni
boleh katakan setiap kali training
mungkin orang-orang ipoh saje ke mcm tu???
(aku pernah jugak pergi trg di KL..yg sama berlaku)

ish...teremo plaks..

11 comments:

gadisBunga said...

harini hari emo sedunia ke? kite pun emo tau! hihihi

alien said...

biase la tu
mana2 sama je

fadzilah said...

masa dlm mesyuarat guru pun sama juga...hahahaha.

en_me said...

bekhen jer .. ekeke

Rozita said...

gb
ko pun emo jugaks? nape ek

alien
pelik kan..mcm tk tau adab


Lah
iye ke..cikgu pun sama ek

en_me
bekhen? mcm bedminton je

julietchun said...

dalam masjid pun gitu gak,.

nahmy said...

salam. mungkin dieorng nak kena enroll kursus tajuk "cara-cara penggunaan handphone yg efektif" kot?

Linglung said...

hp diorang cap ayam tu gua rasa..xde silent mode..

Rozita said...

juliet,
heheheh..kat mana2 pun sama.

nahmy
ada ke trg provider yg buat tajuk tu?

linglung,
cap ayam pun ada laaa...just degil saje tamau guna

DrSinga said...

kalau taim nengok wayang punnn sama..
mangkuk kan!!!??

Rozita said...

DrS..
ha'ah..ye. benci tau