19.7.12

464 : Yves Rocher



Yves Rocher eyeliner, product of France.  Cantik-cantik la kaler dia. Ikut hati macam nak beli semua kaler, tp ongkosnya nggak ada..

Setakat ini hanya 1 je yang baru ku beli, yang kaler biru tu.. tekstur yang sgt lembut senang nak apply.  Itu yang sgt suka tu..walau pun muka berpeluh, ia tk mencomotkan..huh..bes tu.  

Ini 1st time saya jumpa produk brand ini..sebelum ini tk pernah dengar pun.  Harga RM39.  

Sebelum ini hanya guna eyeliner Avon jer utk kaler biru.  Avon punya agak keras sikit, susah nak ditonyoh kat atas mata..yg ni agak lembut, senang jer..

Insya-allah, ada rezeki boleh beli lagi.  Eyeliner sy kaler biru dah abis..tu pasal beli yang ni..

No comments: