23.10.13

542 : merpati 2 sejoli

suka tengok pasangan yang baru berkahwin ni. macam sungguh serasyi bersama, harapan semoga ikatan perkahwinan mereka kekal hingga ke hujung nyawa. meskipun ada perbezaan umur tapi nampak macam sepadan.  ye la, Fiza ni memang cantik orang nya..pakai apa pun dia tetap cantik.
 
 


 
gambar ni curi dari beautifulnara. ampunnn...
 
sebab terlalu suka tengok pasangan pengantin ni, saya copet gamba2 ni dari blog beautifulnara.  supaya dpt menjadi kenangan di blog saya pulak.  sharing is caring kan bro...hikhikhik..

6 comments:

Yunus Badawi said...

Peminat tegar Fiza rupanya. Memang dia sweet looking lady.

julietchun said...

suka tgk adam, lembut je mukanya.

fadzilah said...

peminat adam ke?

Rozita said...

YB..tak le setegar mana..tp sejuk hati tengok pasangan ni

Rozita said...

juliet..sy x le suka sgt Adam ni..biasa2 aje

Rozita said...

Fadzilah..tk ler minat mana kat Adam ni. cuma rasa pasangan ni secocok sgt. sejuk mata memandang. ntah kenapa..serasi kot