2.10.13

537 : Lively clean & Fresh

opocotttt..tetiba plak keluar gambar botol kaler ijau ek..apa ada dlm botol..anu? eh..bukan..toyol? hahahha

ok lah..assalam! salam sejahtera to all readers? got meh???

nak cerita pasal shampoo yang bagus nih..utk muslimah2 bertudung. biasa dengar iklan je kan..betul or not, tak tau lagi..

tapi..kali ini..nak cerita kisah benar pasal shampoo ni sebab sy dah gunakan hampir 3 botol..3 bulan lah agaknya..mayb..

kepala sy ni mmg jenis berkelemumur..ataupun 'ketombe'.  jenis yg kritikal, bukan sikit-sikit tau..jenis tebal yang adakalanya rasa mcm nak gila 'gatal' menggaru garu smpi mcm ada kutu..

apa tah lagi kita bertudung..adakalanya rambut belum kering betul..terus sarung tdg kat kepala kan..tu yang kulit kepala tambah jadi tak sihat.

sebelum ni sy guna Selsun Blu..shmpoo ni pun ok juga..sgt2 ok, cumanya sy tak berapa suka dgn bau dia.

setelah mencuba shampoo sunsilk Lively Clean & Fresh ini..wahhhh..memang lega..kepala tidak lagi gatal mcm dulu..rambut pun lembut, senang nak sikat.  Alhamdulillah..sy suka shampoo ni..harga pun ok. 400ml cuma RM11.90 (harga Tesco, tmpt lain sy x pasti plak).
Shampoo ni diperkaya dengan Vitamin Citrus Complex..amat menyegarkan kulit kepala. 

Kalau tak percaya , cuba lah.  Rasakan keajaiban nya sendiri.  Sy buat review ni, ada lah berdasarkan pengalaman sy sendiri..

2 comments:

fadzilah said...

kelemumur hilang tak? kalau hilang nak juga cuba...

Rozita said...

hilang lah. chu mmg masalah kelemumur pun. selalu pakai selsun blu..saje try ini. selsun bau busuk. x bes