7.10.13

539 : contest



ok nak citer sket pasal kotak-kotak or kami panggil cube untun menatang kat bawah ni. kami pekerja di sini diberi tugasan untuk mendekorasi cube-cube ni juga dgn diri kami sendiri se kreatif yang boleh.  tangkap gambar bersama cube2 ini dan pastu send ke bahagian media syarikat.  Pertandingan ni adalah sempena meraikan hari tertubuh Syarikat kami 110 tahun..seluruh dunia.  Plant tmpt aku keje baru 30 thn jerk.



ok. di sini ada beberapa keping gambar yang berjaya kami tangkap. tapi belum di edit utk contest tu. semua nya masih original.  skrg kan macam macam teknologi ada..yg gemuk leh jd kurus..yg hodoh leh jadi cantik..yg itam leh jadi putih.  Itu lah yg akan kami lakukan utk foto-foto ni semua.  Akan kami cantik kan sebaik mungkin.





 hadiah utk pertandingan ni..biasa-biasa aje. hamper. bukan nya berjuta jutaan rupiah..dia ada 2 kategori. single and group.  Lima terbaik akan dipilih. Tarikh tutup penyertaan ada 15 Oktober 2013.  Di samping itu ada juga beberapa syarat yang perlu kami layan..Layannnn je lah kan..suka suka!




2 comments:

julietchun said...

110 tahun? lama giler kompeni tu.

Rozita said...

yes..worldwide