6.10.13

538 : L.A kopiko

gambo pinjam pakcik gugel..minta izin ye

assalam

mesti korang selalu tengok iklan kopi kat atas tu kan. dah nama nya aku ni manusia biasa..boros plak tu..bila tengok je mende2 baru di iklan pastinya hendak mencuba.

tengok iklan, Scha Al-Yahya dgn Awal Ashaari..sedap beno nampak laki bini tu minum. bikin kepingin.

1st round haritu cari kat Tesco..tkde jual. so, tak de la beli, maka tak dapat la minum.

mggu berikutnya pegi sopping groceries kat Tesco lagi..tiba2 ternampak kopi ni..emmm..cepat cepat la rembat..RM 13.90.  balik terus minum..hahahhaha

indah khabar dari rupa. pada tekak aku, tidak lah sesedap mana pun. aku lebih suka white coffee old town. lebih terasa kopinya. L.A kopi ini bau agak keras tp tak cukup kaw kopinya. aku kasi 2** aje.

tapi tekak orang lain-lain. Mayb ada yang suka kot..tapi sy tak suka. Rasa nya mmg tak repeat beli.


2 comments:

tasekM said...

cepat tergoda kau ta.

hehe.


.

Nurhayati said...

tak minum kopi.. jadinya tak minat nak beli hihi