7.6.12

441 : Revlon lipstik

yes..nmpk tak gamba lipstik tu? haaa..itu lah lipstik baru yg ku beli dr Guardian.
mggu dulu guardian ada buat sales, byk barang ada diskaun 10-20%
ini adalah diantara barangan yg aku dpt less 10% klu tk silap

ini adalah Revlon Matte lustrous lipstik - COCOA Craving
kaler cekelet gitu, tp lipstik ni matte, bukan jenis kilat-kilat mcm trend skrg tu..
i ni old pesyen sket..tk suka sgt pd lipstik kilat2..matte ni best sbb kekal di bibir, tk payah apply byk kali..jimat

pendek kata nya sy mmg suka produk Revlon...besh
harga pun ok 3.8/5

tp ingat, belanja kena berhemah, sy bli ni sbb mmg dah tkde stok lipstik. udah abes semua
udah kontot, mcm mana le nak tonyoh kt bibir..tu ler pasal kena bli baru..

ada mcm sesetengah org tu, simpan smpi 10 btg lipstik..
tp kalo ada $$$$..sape nak kesah???? heheeh

No comments: