25.6.12

452 : Matte Berry Elianto


haaa...ini kes minggu lepas. aku terjebak lagi dgn offer dari Zalora online shop.  Harga asal RM23 tapi lepas offer aku dpt hanya RM18.90, tanpa bersusah payah keluar di bawah terik mentari..dgn hanya sekali klik..oder..keesokkan nya aku dah boleh melaram dgn lipstik baru.

Elianto Matte Berry - 01 Pink berry telah smpi pada Jumaat lepas 22hb Jun.

Overall rating I kasi B+

A moisturizing lipstick enriched with Vit E which is anti-free radicals that provides long wearing, velvet soft & matte finish

Teksture lipstick sgt sgt lembut bila apply di bibir. Tidak terasa spt memakai matte lipstik.  Yang aku kurang suka sbb ia ada bau wangi, spt bau nestum gitu..

Packaging cantik, sungguh cute, brown in color wif pink flower..so sweet!  Biasa kita tengok cover lipstik plain aje kan, but this one different, ada munger munger..wow..I like!!

Mesti ramai yg dah pernah beli kan..I jer yg terlambat..

Ntah nape skrg baru aku suka produk Elianto ni...mmmm...sbb murah kot. wakakakak..

2 comments:

fadzilah said...

Dah lama x beli lipstik, yang ada pun x abis2.hehehhe. tp cntik la covernya.

Rozita said...

chu mmg suka simpan byk lipstik. ikut kaler. mesti ada base brown, pink, purple & red. senang nak match dgn pakaian kita