24.3.10

250 : pisang emas

Pisang emas di bawa belayar
masak sebiji di atas peti

banyak kerja tak tau mana nak kejar
udah rasa macam nak mati..

9 comments:

julietchun said...

jgn lupa bernapas ok,ehehehe

matahari said...

Keje tu sampai bila2 pun tak abis...jadik bawak bertenang.Time keje kita keje, time enjoy, kita enjoy. Asyik fikir keje je nanti, sampai bila pun kita tak happy. Life is too short to be misarable about work!!! (Kata2 nasihat oleh seorang boss kepada saya suatu masa dahulu)

Mak Su said...

tumpang lalu lalang

mamai said...

sungguh sibuk tu..patut jarang nampak

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

nice blog

fadzilah said...

dlm sibuk sempat lagi tukar layout blog ye...hehehe

Yunus Badawi said...

kira sibuk tahap gabanlah ni

Rozita said...

juliet...kalau lupa brnafas..jawabnya...tido dlm tanah dah ler



matahari - kalau boleh mmg ler nak njoy2 saje tp apakan daya...


mak su..sambil lalu tu tlg cabutkan lalang kat umah ni yea heheheh

Rozita said...

mamai..ye sibuk skit. tu pasal dah lama tk singgah blog mamai

crazy88 - thanks sudi singgah. akak dah buat kunjungan balas pun

Lah......sempatttttttt


YB...bukan tahap gaban, udah tahap meraban-raban