30.3.10

253 : terima kasih buat Maryam

ini ada lah hadiah pemberian ikhlas Maryam abu ahmad..salah seorang blogger yang membuat contest sempena Maulidur Rasul tempohari.
Hadiah ni sudah beberapa hari aku terima tetapi oleh kerana kesuntukkan masa yg melampau, harini baru aku berkesempatan utk membuka bungkusan kiriman nya.
Sesuatu yang amat bernilai..terima kasih yg tidak terhingga buat Maryam.
salam silaturrahim dr saya di sini...Zita

3 comments:

Mak Su said...

tahniah, maksu pun dpt dah, last week... tapi belum sempat nak taruh kat dalam blog :)

Mr PenyuBiru said...

tahniah!
Maryam mmg budak yg baik. :D

Rozita said...

mak su..sy pun tak sangka dpt saguhati. masuk saje suka2..

PB..ye..setuju