31.5.12

439 : online shopping mall

Asmkm..harini nak buat cerita pasal ZALORA

Nak tau apa ZALORA?  "The ultimate online fashion shopping mall.  DIverse range of brands and products for your fashion fix."

Yes..itu lah ZALORA..pusat membeli belah secara online.  Pelbagai produk dan jenama ada dijual secara online.  Terdapat berbagai rangkaian barangan, kosmetik, skin care, fragrance, shoes, baju kurung pun ada..yang bes nya shipping FREE. tak payah postage.  Kalau order hari ini sebelum pukul 4.30pm, barang akan sampai keesokkan hari nya.  kecuali SS, ambil masa 2 hari baru sampai.

RM20 off juga diberikan upon registration.  Bila nak masuk website kalau nak membeli kenalah register dulu kan..tu perkara biasa lah..kpd sesiapa yang biasa membeli barang secara online..mesti dah tau kan..kan..
Diskaun RM20 di beri bagi setiap pendaftaran.  Hanya sekali shj tau..boleh tebus kupon ni..


So, ini adalah barang pertama yang sy beli dari ZALORA
Dodo Mascara - Black  RM45
kepuasan penggunaan : 3.5/5
Dodo mascara features a 6g in black color, instantly giving you a fully voluminousness lashes!

Dan ini barang kedua yg sy beli dari ZALORA
Elianto Eyeliner - Black RM 21
kepuasan penggunaan : 4.5/5
Elianto Stay on Eyeliner (0.3g) , automated pencil eyeliner.  It is an ultra-fine, bold tip pen that creates and enhances a deep eye line.

amboii..tetiba pulak ada cakap omputih yea..wakakaka

ok lah, pada sesiapa yang rasa malas nak ke SASA..atau Guardian..& rasa nak shopping..boleh try ZALORA

untuk service sy bagi  4.5/5 bintang.  Adakah sy akan ke ZALORA online lagi? YES

No comments: