27.5.12

437 : cuci mulut

yes..kali ini nak cerita pasal ni plak...Listerine Fresh Citrus.  Gambar ni curi dari pakcik Gugel, tu pasal ada tulisan siam plak kat botol tu..ye ke tulisan siam pun? tak pasti plak sy..heheeh

ini pertama kali sy beli Listerine berperisa Fresh Citrus..kaler nya oren oren sedikit..ingat kan tak best, rupa nya best la..compare dgn yg biru.  selalu beli yang kaler biru tu aje..kali ni baru try yang ini..

sebenarnya Listerine ni pun dtg dlm bermacam2 kaler, bermacam perasa la tu...lepas ni nak tukar2 la..tak nak stick pd satu jerrrrrrrrrrrrrrr....

pada yang belum pernah beli kaler ini, cuba lah! tak salah mencuba kan..kan..

2 comments:

julietchun said...

kalau tertelan pun sedap ni,kekekeeke

Rozita said...

mesti lah sedap..nak tau, cuba lah..(juliet)