23.5.12

434 : pembersih wanita


ok, asmkm semua pembaca, itu pun kalau ada yg sudi baca blog sy ini..ehheeh. arini nak buat review pasal pembersih wanita, jadi, sy harap pembaca lelaki buat tak tau dulu utk topik arini yea..
perempuan atau wanita memang suka pada kebersihan...sy rasa lebih ramai wanita yang pembersih berbanding dgn yang pengotor..eee..busuk kan...uwekkk..



sebelum ini saya menggunakan pembersih wanita keluaran AVON. tp malangnya tidak lah sesuai...terasa gatal-gatal. malu kan..kalau gatal kat tutttt...nak pi klinik..nak suruh doktor check.  jadi, lebih baik pilih produk yang benar2 bersesuaian dgn diri kita.  alhamdulillah, selepas sy mencuba produk keluaran SAFI ini..ianya amat berkesan. sudah lama sy guna kan produk ini.



 yang warna biru ini...yang paling saya suka..bau nya sungguh wangi. ianya amat sesuai utk hari aktif
yang ini juga saya suka..tp lebih suka pada yang biru..
yang merah tu, amat sesuai waktu kita datang bulan..bukan datang bintang yea..
tapi sy, hanya stay kpd yang kaler biru tu aje. tk kira ler waktu datang bulan ke, datang bintang ke, datang matahari ker..
cuba lah..kalau masih belum jumpa produk yg sesuai utk kamu
Di datangkan dlm pek kecil yang mudah di bawa ke mana...beserta kandungan PH 3.5 yg rendah gitttuuuu......

Kepuasan Penggunaan : 10/10
Harga : 9/10


Nota kuku : Hasil mungkin berbeza bagi setiap individu

2 comments:

shida said...

akak, sy suka hat nih...

Rozita said...

me too..i suka yg blu itu :)