19.5.12

431 : Aduh!! Gatal nya

 hehehe..asmkm semua..memang aku gatal..gatal kepala. itu ler masalah yang melanda kulit kepala ku...bukan kerna ada kutu tau..........tapi kerna kelemumur yang sangat2 degil..macam2 shampoo yang telah ku cuba tapi..hampesss belaka..



 Pantene anti-dandruff.  Ini ler shampoo yang paling lama aku guna. Pada mula nya serasyi bersama. lama kelamaan kelemumur semakin membiak.. tahap kelembutan rambut masa menggunakan shampoo ini memang mabeles!!! lembut sangat. bau pun besh.
Kepuasan penggunaan : 9/10
Harga : 9/10
Masalah kelemumur & gatal kepala ku semakin menjadi-jadi. Kelemumur sudah berkeping keping pulak tumbuh kat kulit kepala.  Ntah zat apa yg membuatkan ia subur beno atas kepala ku yea???
Teringat nak tanya kawan2, mana le tau kot kot ada petua atau shampoo yang benar benar berkesan.  Ada sorang kawan mengrekemen kan produk Himalaya..korang tengok gambar tu.. alhamdulillah, sudah hampir sebulan menggunakan, ianya memang membantu.  kelemumur masih ada, tkde la 200% hilang. tapi hanya tinggal sedikit sahaja..& yang pasti tidak menganggu..tk de la nak menggaru garu kepala mcm monyet...hikihkikhk..
 Kepuasan Penggunaan : 10/10
Harga : 10/10


 Ini lah set pelembut atau conditioner yang aku guna kan bersama..



Selain itu aku juga gunakan protein hair cream mcm dlm gambar tu.. Gunakan hair cream ini sebelum & selepas cuci rambut..Perghhhh,,bau dia besh...wangi..Rambut akan jd sentiasa wangi..Tak caya??? cuba lah.

Nota hati kecilku: Segala pendapat & komen mengenai barangan ini adalah mengikut kesesuaian diri saya, Mungkin tidak sama pada diri anda...

No comments: