24.11.09

195 : ke mana aku menghilang

ke mana aku menghilang... ye aritu aku lama menghilang sebab 'terpaksa' menghadiri satu training di KL, Equatorial Hotel. Training berkenaan dengan Industrial Relations, sesuatu yg amat membosankan, ttp aku terpaksa pergi ...tiada alasan lagi utk aku menolak kerna satu HR team kena menghadiri kursus ini.

Bosan hanya tuhan yang tahu...nasib baik lah makanan yg di sediakan sedap..emmm itu je yang buat aku happy ...heheheh

ini gambar di dalam bilik hotel aku. oleh kerana tkde xtvt yg nak aku buat setelah selesai training, aku pun mula lah men'snap gambar2 ni semua.
Di atas katil ini lah aku beradu selama 2 hari 'berseorangan'. Sunyi ler jugak, biasa lah tu kan..meahhahaha
takut pun ada...maklum ler, sorang2 je

ini gambar bilik air hotel tu. Not bad jugak hotel Equatorial ni ye..tp segala kelengkapan nmpak mcm sudah lama. mungkin sepadan dengan usia hotel nih..aku pun tk tau tahun bila ianya di bina...hahhahah tkde masa nak buat kajiselidik pulak aih...

ini gambar singki tmpt aku cuci muka + gosok gigi. kemas..

ini gambar meja sisi...bersepah dengan barang2 aku...
biasa lah, aku mmg kaki sepah pun....ada org kemas kan...apa nak kisah :)
segala nya sudah berakhir.
happy sangat bila nak balik semula ke Ipoh jumpa anak2..
masa di KL, hujan turun tak berhenti2...sama je mcm Ipoh.
tak jalan mana2 pun sbb keseorangan...
habis training, masuk otel, tengok TV, baca novel & titun...
salam...

5 comments:

Mak Su said...

training? alamak!! bosannya!!!

tido sorang2? alamak!!!! scarynyer!!!

mugiwara said...

takpe. janji makan best~

kalo xhujan leh gak jalan2 kan?
kalo xmo jln ngan collegue opis, carik a geng2 blogger...

nk pnggl saya pn bleh. tp lps opis hr n kne ckp ngan cik kapitalis dlu pasal dia je reti bwk kete kuar kl...

hihihi~

arryani said...

skali skala p mcm ni OK gak...

arryani said...
This comment has been removed by the author.
Rozita said...

mak su,
ye..boring & buhsan!

mugi,
akk segan nak ctct geng2 blogger sbb kenal tp tk mesra ha ha ha
insya-allah lain masa


arryani,
selalu jugak Yan..
tu yg tak soker nya
terasa sunyi sesorang bila kena travel nih..tp dah keje, apo nak dikato