7.12.09

201 : apa korang rasa bila.....



apa korang rasa bila janji tk ditepati,

apa korang rasa bila diri dikhianati,

apa korang rasa bila diri dibenci,

apa korang rasa bila impian tk menjadi,

& apa korang rasa bila

tkde idea nak buat ntri.....

17 comments:

blueCITY said...

huwaaaaaaaaa

rasa bengang!!!!!
no no no

bila janji tak ditepati, i rasa sedih
bila diri dikhianati, i rasa sedih
dibenci? sedih juga...
impian tak menjadi?
rasa sedikit sedih, n cuba lagi
tak de idea nak wat n3?

lu fikir la sendiri
huwaaaaaaaaa

bengang tak?

mamai said...

rasa sakit hati

[-suziey-] said...

hmmm...yg last tu...sy rs mlsssssss giler n xde idea kan..rs nk titonnnn

matahari said...

semua rasa ada...macam2..
bak iklan maggi
"sucukup rasa"

ikiqzana said...

rasa nak nangis je.. klu jadi mcm ni.. sob sob..

Mak Su said...

rasa tak seronok :(

Rozita said...

bluE,
tk ler bengang sgt


Mamai,
sakit hati tkde ubatnya kan?


suziey,
ish..nak titun pulak dia


matahari,
itu iklan, klu kisah benar, how?


zana,
tq singgah. jgn ler nangis. ini hanyalah khayalan semata2, bukan kisah benar


mak su,
tak bes ek?

julietchun said...

rasa nak lari gi cuti,:D

Rozita said...

juliet,
coti pun tinggal 1.5 aje lagik ha ha ha

ayampinko said...

raser lapar...makan jom..

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

bunuh diri 2 jam. pastu akan fresh dan pantas menaip

@LiYaNNuaR said...

rasa mcm berak tak puas kot ek?? huhuhu

Rozita said...

ayampinko,
apa ko nak makan? kat opis ni ada cheese kek aje :P


mimi,
rasa nak bunuh diri sehari. 2 jam tk cukup la


LiYa,
emm...berak tak puas leh tahan lagi.
kencing tak lawas meme kena gi spital ha3x

en_me said...

inih entri perggh.. uhuhu

Rozita said...

en_me,
ini ntri org tkdak idea laaaa

Guten Tag said...

maki hamun lah..apa lagik..

Rozita said...

Guten,
itu amalan tak berhemah...sabar sikit :)