1.12.09

198 : sunyi



dah masuk hari kedua anak2 aku tkde di rumah
dua orang sudah ke KL, rumah kakak aku
tinggal sorang je yang pompuan itewww





masa dia orang ada, aku suka nak marah2
rasa penat sangat layan kerenah dia org tu
tp bila tkde
rasa sunyi pulak..





mmg betul ye,
manusia tk pernah bersyukur dgn apa yg ada
manusia suka komplen saje





jadikan pengajaran
anak2 itu mmg penyeri rumahtangga & hidup

9 comments:

fadzilah said...

siannya..agak2nya deme berdua tu ingat tak kat maknya?

p/s: ok pulak mira tu..takde dia marah pulak abg2nya pi umah anjang.

matahari said...

Soalan cepumas : ni rindu kat dia org ke rindu nak membebel kat dia org? Hihihi.....

Lariiiiiii......sblm kena marah ngan Mak org itewwww... :)

U-jin said...

heheh..selalu camtuler..bila ade asik nak marah bila xde windu plak...

mamai said...

aku pun hilang seorang anak lelaki ikut adik aku ke rumahnya dah tiga hari. rasa macam tak best ajer

[-suziey-] said...

ooo cuti skool yek..hmm besela..slalnya manusia akn menghargai bilabende xde dpn mata dh..ala kejap je tu..sbar ye kak zita

[-suziey-] said...

ooo cuti skool yek..hmm besela..slalnya manusia akn menghargai bilabende xde dpn mata dh..ala kejap je tu..sbar ye kak zita

Rozita said...

Lah,
ntah ler, rasanya tk ingat kot. happy je kat sana. Mira so far okeh aje. relax je dia main sorang2. Ada Iwan lg asyik gaduh jerk~



Matahari,
ke mana kau nak lari, aku kejorrrrr. rindu nak membebel kot. dua hari dok diam je, rasa rungsing ha ha ha



U-jin,
ye..begitu lah keadaan nya.



Mamai,
cuti skulah, peluang dia org nak berjln. mak pak yg sunyi, elok jugak tu..mak pak ble relax


Suziey,
setuju tu

julietchun said...

mujur ada gak sorang yg tinggal utk mnegubat sunyi :D

LiNda said...

kak zita...

huhuuuu... kesiannya.

sibbaik ada ci abang .. hehee