29.4.10

267 : merah jambu

seperti biasa ketika dalam perjalanan ke tmpt kerja, aku akan memasang radio, biasanya aku akan pasang Sinar FM..aku lebih suka..berbanding dengan Hot Fm atau ERA...mungkin semua ini ada kena mengena dengan tarikh lahir aku kot....
aku terdengar berita, KTM ada khas kan coach untuk kaum wanita sahaja. Coach ini di namakan Coach Merah jambu. Teruna-teruna di luar sana, tidak di benarkan menaiki coach ini kerana ianya khas di buat utk kaum 'merah jambu sahaja' ingat ye..merah jambu...aku tk pasti kaum2 yang kaler lain boleh naik ke tak????
lucunya...ada pulak seorang Mamat nih..tersilap gerabak..terrrrmasuk ke dlm coach Merah Jambu ini....malunyaaaa....akak rasa, mesti ini adalah perkara yang paling memalukan nya dlm tahun 2010 ini...sian kan. Lain kali..buka mata besar2..pasang telinga lebar2..jgn tersalah langkah. Tak tau ler pulak akak, kalau Mamat ni 'sengaja' ternaik ke coach ini bagi tujuan...mengorat perempuan2 di dlm nya..meahahhahaha..suka hati kau lah jang!
Yang negatifnya....pada akak lah kan..pendapat sekupang akak...
gadis2 atau perempuan2 yang naik coach ni hari2....
mungkin susah nak dapat jodoh ek....hahahahahah
(ada ke orang terjumpa jodoh di dalam gerabak keratapi????)

7 comments:

Nurhayati said...

mamat tu saje je nak femes masuk coach pink tu. hihihi

julietchun said...

nasib baik mamat tu tak terjun,hahaha

psttt...makcik saya jumpa jodohnya dlm keretapi.

[-suziey-] said...

aah mmg elok al coach tu..xdela kena raba..tp lawak part cont dia tu..ade la kak org jmpa jodoh dlm ketapi..ekekeek:p

cleoputri said...

hehe..mamat tu mesti saja buat kontroversi, bajet nak masuk tv la kot. kan ada cameraman ikut masuk tangkap gamba :P

GoRN said...

bapok nak duduk mana bai?? blah laki ker blah pompuan?? [sorang dari teman gua yang lemah sendinya bertanya-tanya]

GoRN said...

bapok nak duduk mana bai?? blah laki ker blah pompuan?? [sorang dari teman gua yang lemah sendinya bertanya-tanya]

Rozita said...

Yati,

femes ke? malu ada la..


Juliet,

tak kan nak terjun pulak, dikelilingi bidadari.

mak cik ko..oh...


Suziey,

la...sape ke yang kena raba tu? siot nya jantan tuh~


Cleo,

mungkin juga. Nyway thanks singgah. Ini 1st time kan?


GoRN,

utk kategori bapuk: siang2 dia duk ler kat gerabak jantanmen..
tp bila malam dia leh ler duk kat pink coach ni..
atau..suka ati dia org lah..